lili
Rekord v komentechZDE
Reklamy piš pouze ZDE
Úryvek z mé knihyZDE

Vítej na blogu hanamontana2009. Ať se ti tu líbí.

Reklamy piš pouze ZDE

Chceš spřátelit? Zapiš se ZDE

Zanechte mi tady hezký koment!!!

Červen 2010

1.prázdniny

30. června 2010 v 21:33 | lili |  Ostatní

!!!!!!!!!!!!!!!!!!PŘEJI VŠEM HEZKÉ PRÁZDNINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Episode list

30. června 2010 v 15:40 | lili |  H2O Videa

H2o 3 trailer

30. června 2010 v 15:36 | lili |  H2O Videa


'Can't Be Tamed'

30. června 2010 v 15:32 | lili |  Miley Cyrus

Selena I Promise You

30. června 2010 v 15:30 | lili |  Selena Gomez


Selena-tapety

30. června 2010 v 15:21 | lili |  Selena Gomez











Selena Životopis

30. června 2010 v 15:00 | lili a sisi |  Selena Gomez
Selena Marie Gomez (* 22. července 1992) je americká herečka a zpěvačka známá pro její ztvárnění Alex Russo v seriálu Disney Channel Kouzelníci z Waverly, který obdržel cenu Emmy. Zahrála si v televizních filmech A zase jedna popelka a Program na ochranu princezen.
Před Disney, měla jednu z rolí na dítěte v seriálu Barney & Friends. V roce 2008, podepsala nahrávací smlouvu s Hollywood Records, a nahrála písně k soundtrackům Tinker Bell, A zase jedna popelka a soundtrackům seriálu Kouzelníci z Waverly. Její kapela, Selena Gomez & Scene, vydala své debutové album Kiss & Tell dne 29. září 2009.


Život a kariéra

Dětství

Narodila se ve městě Grand Prairie ve státě Texas.[1] Její otec Ricardo Gomez pochází z Mexika, matka Mandy Teefey, bývalá divadelní herečka,[2] je z poloviny italského původu.[3][4] Jméno dostala po zpěvačce tejano music Seleně.[5]

Herecká kariéra

Svoji hereckou kariéru zahájila ve svých sedmi letech s rolí v dětském televizním seriálu Barney & Friends. Získala roli Gianny v sedmém a osmém pokračování seriálu.[6] Účinkovala také v různých reklamních spotech firem Wal-Mart, Hasbro a T.G.I. Friday's.[7] V roce 2003 získala malou roli ve filmu Spy Kids 3D. Objevila se i v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. Ve stejném roce získala i svou první hlavní filmovou roli, když ztvárnila postavu Emily Grace Garcia ve filmu Brain Zapped.[8]
V roce 2004 ji objevila společnost Disney v rámci prvního celosvětového castingu.[6] Účinkovala v seriálu The Suite Life of Zack & Cody jako Gwen, ve třech epizodách seriálu Hannah Montana jako Mikayla. V roce 2007 vyhrála casting pro roli Alex Russo v seriálu společnosti Disney Wizards of Waverly Place, jehož premiéra se uskutečnila v roce 2007.
Během roku 2008 účinkovala ve dvou celovečerních filmech; v animovaném filmu Horton Hears a Who! spolu se Samanthou Droke a v pokračování filmu A Cinderella Story s názvem Another Cinderella Story. Ve stejném roce vyhrála casting pro roli Carter v připravovaném filmu Princess Protection Program.[9]
V roce 2008 také uzavřela smlouvu se společností Hollywood Records a v současnosti nahrává své debutové album, které by mělo být uvedeno na trh v roce létě 2009. [zdroj?] Ve stejném roce založila vlastní produkční společnost July Moon Productions. Ve spolupráci s XYZ Films by pro ni měla zajistit další herecké příležitosti.[10]

Filmografie

Filmy
RokFilmRolePoznámky
2003Spy Kids 3-D: Game OverDívka ve vodním parkuMiniaturní role
2005Walker, Texas Ranger: Trial by FireJulie
2006Brain ZappedEmily Grace Garcia
2008HortonStarostova dceraDabing
A zase jedna popelkaMary SantiagoPouze na DVD
2009Program na ochranu princezenCarter Mason
Kouzelníci z Waverly: FilmAlex Russo
Arthur a Maltazardova pomstaPrincezna SelenieDabing, nahradila Madonnu
2010Ramona and BeezusBeatrice "Beezus" QuimbyHlavní role
Televize
RokNázevRolePoznámky
2002-2003Barney & FriendsGiannaVracející se postava
2007-současnostKouzelníci z WaverlyAlex RussoHlavní role
2008Disney Channel GamesSamu sebeÚčastník
Hostující role
RoknázevRolePoznámky
2006Sladký život Zacka a CodyhoGwen"A Midsummer's Nightmare" (Sezóna 2, Epizoda 22)
2007Hannah MontanaMikayla"I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezóna 2, Epizoda 13)
"That's What Friends Are For?" (Sezóna 2, Epizoda 18)
2009Sonny ve velkém světěSamu sebe"Battle of the Networks' Stars" (Sezóna 1, Epizoda 13)
The Suite Life on DeckAlex Russo"Double-Crossed" (Sezóna 1, Epizoda 21)
Extreme Makeover Home EditionSamu sebeHostující hvězda

Simpsonovi obrázky

30. června 2010 v 10:55 | sisi |  Simpsonovi